Resan till England blir ett härligt gymnasieminne för livet!

I slutet av mars åkte 44 elever från fyra program på Sundlergymnasiet till Brighton och London för att läsa engelska, göra studiebesök och trivas tillsammans i två veckor. Dagarna i London var uppbokade med studiebesök på olika muséer, intryck, shopping och en dag i Greenwich. I Brighton blev eleverna utplacerade i värdfamiljer och fick engelskalektioner på skolan St Giles under eftermiddagarna, från 13.30 till 18.00. Fritiden spenderades med att hänga på stan och shoppa, prata med engelsmän och några studiebesök –  the Pavillion, ett helt makalöst kungligt lusthus, och Seven Sisters med sina kända vita höga kalkstensklippor. När vi satt på flyget hem var vi alla trötta, nöjda och ganska överens om att det skulle bli skönt att komma hem, men kände oss även lite vemodiga efter soliga och roliga dagar tillsammans. Resan till England kommer att bli ett härligt gymnasieminne för livet!