När du väljer Sundlergymnasiet väljer du också studier med guldkant. Här blir dina studier roliga och utmanande i syfte att ge dig de rätta förutsättningarna för att lyckas med högskola/universitet eller med ditt framtida yrke. Vi har nämligen det där lilla extra som gör dina studier guldkantade. Det kan handla om resor till Tyskland, Spanien och England, praktik utomlands, nära samarbete med företag, studiebesök i närområdet eller i andra länder. Oavsett vilket program du går kan du välja vår mycket populära fotoutbildning. Vi motiverar dig i dina studier och ser till att du vidgar dina vyer. Åren på Sundlergymnasiet ska vara roliga och lärorika.

Det är underbart att arbeta med unga människor och en förmån att få ge dem de kunskaper som de behöver för att klara fortsatta mål i livet. Eleverna trivs hos oss och vi med dem. Det sporrar oss att göra utbildningarna ännu bättre och intressantare. Utifrån senaste forskning och gediget kvalitetsarbete förbättras undervisningen kontinuerligt. För att möta kompetenskrav inom arbetslivet och inför vidare studier har varje elev en egen laptop som de disponerar fritt under sina år hos oss. Eleverna lär sig att ta ansvar för sina studier, får hög digital kompetens och när de tar studenten är de redo att ta nästa steg i livet.

I utvecklingssamtalets lugna trygga klimat, bollas tankar och idéer mellan elev och handledare. Det är elevens personliga kunskapsutveckling, drömmar och visioner som står i fokus. Hos oss blir eleven sedd, känner sig trygg och får hjälp snabbt. Det är en stor styrka. Det har visat sig att våra Sundlerstudenter har klarat sig väl i den globala konkurrensen – det är vi stolta över.

Är du nyfiken över vad som händer på gymnasiet? Kolla in Sundlergymnasiet på Facebook för senaste nytt!

”Detta har varit de tre bästa åren i mitt liv”